Hyster J40XMT:
motor starts with no key

Have a Electric Hyster J40 and as soon as i connect the plug the motor will turn on. I believe its the control motor, not the drive. Not to sure where to start to look why this is happening. Any info would be great help..thank you
  • Posted 14 Jul 2018 02:34
  • Discussion started by PleaseFix
  • United States
Showing items 1 - 1 of 1 results.
It is either the pump motor or the power steering. You probably have some welded contact tips.
  • Posted 14 Jul 2018 05:34
  • Reply by BREWSKI
  • Nebraska, United States

Having trouble using the Discussion Forums? Contact us for help.

Forkliftaction.com accepts no responsibility for forum content and requires forum participants to adhere to the rules. Click here for more information.

Movers & Shakers

chief financial officer
Exotec, United Kingdom
vice president of operations
Flux Power, United States
president, North America
CNH Industrial, United Kingdom
Manager - Latin America
CHN Industrial, United Kingdom

FOR SALE ON MACHINERY-ONQ

Taylor TT300
United States Pennsylvania
China
China
Netherlands
China

Movers & Shakers

chief financial officer
Exotec, United Kingdom
vice president of operations
Flux Power, United States
president, North America
CNH Industrial, United Kingdom
Manager - Latin America
CHN Industrial, United Kingdom

FOR SALE ON MACHINERY-ONQ

Hyster H5.0FT
Netherlands
United States Pennsylvania
China
Netherlands
Australia Victoria

Your Focus

Stuart Taylor
Stuart Taylor

Movers & Shakers

chief financial officer
Exotec, United Kingdom
vice president of operations
Flux Power, United States
president, North America
CNH Industrial, United Kingdom
Manager - Latin America
CHN Industrial, United Kingdom