Discussion:
linde can box driver

Does a
  • Posted 19 Aug 2013 17:16
  • Modified 29 Jun 2017 21:32 by poster
  • Discussion started by davisonphoto
  • yorkshire, United Kingdom
Showing items 31 - 45 of 102 results.
Nemoze prijatelju sa novim, bas sam razgovarao sa kolegom. Jedino stari RS se moze preradit.
  • Posted 12 Jul 2016 04:59
  • Reply by matej_b
  • Medimurje, Croatia
a ti bi besplatno da ti pomogne neko ;)
mi se mucili sa tim godinu dana!!!! ;) znam jos nekog ko to radi ali trazi 600€!!
ali neznam kako ili dali je uopste moguce sa canboxII....
  • Posted 12 Jul 2016 04:49
  • Reply by TANTADRUJ
  • ljubljana, Slovenia
puuuu,majku mu staru,ponadao sam se da novi canboxi mogu to da podrze,e sad pitanje,da li neko moze da mi posalje fotke kako se povezuje stari canbox da cita linde i stila,samo par fotki sa plocice mi treba u koliko je neko voljan i ima vremena,niste obavezni,ali da ne cunjam puno po internetu...momci,sta vam zatreba ikad javite se pa ce mo se potpomoci koliko god mogu i sto se tice hardware-a i software-a.....
  • Posted 12 Jul 2016 04:42
  • Reply by srdjanbp
  • Avgan, Serbia
i mi nevolimo stilla, ali sta mogu kad imaju nase musterije...6-8 komada ih imam....
flesovanje...da sstavis novi.bin file od still ili od lind.... i jos jeadan drugi file...
  • Posted 12 Jul 2016 04:39
  • Reply by TANTADRUJ
  • ljubljana, Slovenia
Sta podrazumijevate pod flesovanjem? Takav i ja imam, preraden i ima mali prekidac za Still i Linde. Radi perfektno, ali izbjegavam Stilla kolko god se moze. ;)
  • Posted 12 Jul 2016 04:35
  • Reply by matej_b
  • Medimurje, Croatia
Zdravo, nemoze se samo flesovat, vec smo pokusali mnogo puta. potrebno je preradit canbox.
Kolega to nastudirao....ali se moze preradit samo stari RS model!...meni to napravio i radi odlicno!

pozdrav juzna braca ;)
  • Posted 12 Jul 2016 04:31
  • Reply by TANTADRUJ
  • ljubljana, Slovenia
Pozdrav,
Iskreno, ja osobno nisam probao jer bjezim od Stilla ko vrag od tamjana. Znam da se onaj stariji moze, imam 2 komada takva canboxa koji na sebi imaju mali prekidac Linde/Still. I ako hocu da radim Stilla, prebacim na Still, isto tako i za Linde. Pozdrav iz Hrvatske!
  • Posted 12 Jul 2016 04:25
  • Reply by matej_b
  • Medimurje, Croatia
Pozdrav prijatelju,moze li jedna informacija? Da li lindin canbox noviji tip-sa narandzastim kablom moze da se flesuje da ucitiva greske iz stilla i kad mi opet zatreba da ga ili flesujem ili prebacim na Linde? Hvala u napred,pozdrav iz Srbije.
  • Posted 12 Jul 2016 03:33
  • Reply by srdjanbp
  • Avgan, Serbia
Hi michel_v
I try everything but i do not know why it does not work.
I have TeamViewer if you have time to see where we mistake we will be thankfull,i send you on mail my ID and Password for TV.

Best regards!
  • Posted 24 Mar 2016 04:12
  • Reply by kristian_v
  • Plovdiv, Bulgaria
look on comport zeting on config file
  • Posted 23 Mar 2016 18:11
  • Reply by michel_v
  • noord holland, Netherlands
Hi,
I have the same problem with installation of the Canbox 3903605141.I have disc with drivers,i had installed drivers but canbox do not work.My version of the Pathfinder is 3.4.26.2.When i was installing drivers i have report that Canbox is ready to be connect to COM3 and COM5 but it did not connected to read the machine.If someone can help i will be grateful.
  • Posted 23 Mar 2016 09:15
  • Reply by kristian_v
  • Plovdiv, Bulgaria
Hello,

Can anyone help me with the installation of the Canbox 3903605141 drivers? I have driver.

My diamon version is 3.6
  • Posted 2 Feb 2016 22:54
  • Reply by marcin_b
  • Strzałkowo, Poland
Yes, I can. I reach you via the email. Thanks
  • Posted 16 Nov 2015 15:55
  • Reply by min_s
  • Kaunas district, Lithuania
ken you instal teamviewer
  • Posted 16 Nov 2015 09:02
  • Reply by michel_v
  • noord holland, Netherlands
Yes, it is on com1.
  • Posted 16 Nov 2015 04:44
  • Reply by min_s
  • Kaunas district, Lithuania

Post your Reply

Forkliftaction.com accepts no responsibility for forum content and requires forum participants to adhere to the rules. Click here for more information.

Having trouble using the Discussion Forums? Contact us for help.

Your Focus
Global Industry News
edition #1234 - 12 June 2025
As a journalist focussed on the materials handling sector, it is difficult not to notice the regularity of news stories that detail injuries to – or worse still the deaths of – forklift operators... Continue reading